måndag 17 mars 2014

En ursmart och jätteskön massagedyna!!!

Åh…den här är bra!!!! En smart enkel, lättanvänd, lättflyttad och perfekt massagedyna Jag är såld så nu har jag en hemma - därför vet jag vad jag pratar om!!!

Vad jag gillar är att den är enkel att använda och lätt att flytta runt och den masserar hur skönt som helst!. Perfekt för ex ett äldreboende där både personal och de äldre kan ha nytta o njuta av lite massage.

Programmet är inställt på 15 min (vilket är maxtid/dag) Det räcker gott och vill man även massera ben mm kan man lägga dynan i soffan och sedan massera ett ben i taget! Möjligheterna är många :-)

Vi har prövat den på gammal som ung (dock ej barn) och tycker man att den tar i för hårt kan man bara lägga en filt emellan så dämpar den massagerörelserna. Vad mer kan man säga…..detta ska upplevas!!! Kolla mer på trendrehab.se >>


Inga kommentarer: